Audiologia

Audiologia

Disposem d’un gabinet d’audiologia exclusiu, dotat de la millor tecnologia i en mans dels millors professionals. Volem que sentir-hi torni a ser un plaer per a vosaltres.

Us convidem a fer un test per comprovar el vostre nivell d’audiologia.

Test d’audiologia

 

Lents de contacte

Lents de contacte especials

Som especialistes en l’adaptació de lents de contacte.

 • Ortoqueratologia. Moderna tècnica que permet veure-hi bé sense ulleres ni lents de contacte. Us donem la possibilitat de provar-ho de forma gratuïta. Consulta amb els nostres especialistes.
 • Patologies. Adaptem lents de contacte terapèutiques, per queratocons, post-lasik,  trasplantaments corneals i patologies que ho requereixin.
 • Lents de contacte permeables. No renuncieu a les lents de contacte si no podeu portar lents toves. En molts casos les lents permeables són una magnífica opció.

Protecció laboral

Protecció laboral

Posem a la vostra disposició un ampli catàleg de muntures específiques per a protecció laboral.

Tenim convenis amb empreses que volen donar als seus treballadors la màxima protecció ocular.

 

Ulleres esportives

Òptica esportiva

Graduem ulleres d’esport, natació i de submarinisme. Som distribuïdors de la marca Oakley, la prestigiosa marca d’ulleres graduables per a la pràctica esportiva.

Terapia visual

Teràpia visual

Si el problema visual ho requereix, el nostre especialista us donarà l’opció de fer una teràpia visual efectiva.

Filtres terapèutics

Filtres terapèutics

En el cas que hi hagi una patologia ocular, com la DMAE, podem millorar la visió amb uns filtres específics per a cada cas.

Optica infantil

Òptica infantil

Estudi visual complet fet per optometristes amb més de 20 anys d’experiència, per a nens i nenes amb problemes d’aprenentatge.

Posem a la vostra disposició un ampli assortiment d’ulleres infantils tant per graduar com de sol. Us assessorarem sobre la millor solució en la tria de les lents oftàlmiques segons l’edat de l’infant.

 

Taller

Taller propi

Com que disposem de taller propi, gairebé totes les reparacions les fem nosaltres. Així aconseguim que el client s’estalviï costos i llargues esperes.

Què diuen els nostres clients

 • Jo sempre tenia problemes per llegir, però m'han aconsellat molt bé i estic força satisfet del resultat. Ara puc llegir el diari sense cap problema!
  Josep M., jubilat
 • Més que venedors, són gairebé amics. Puc venir a explicar qualsevol situació i sempre troben la millor solució.
  Rosa, mestressa de casa
 • Són del barri de tota la vida, com nosaltres. I com que sempre es preocupen de tot, és molt fàcil venir i que t'aconsellin.
  Núria i Martina, àvia i neta
 • Necessitava unes ulleres per treballar i unes altres per fer esport. Vaig venir i en una estona vaig poder triar entre un ampli ventall de montures. I a molt bon preu!
  Artur, empleat de banca